Bananas!!



Har barn här hemma som INTE ska sova även om dom är trötta!! Melle är inne i sin värsta trots ever. Han slår helt av och lyssnar inte. Vet att det kommer att gå över men just nu ser jag inget slut på det!
Han har tidigare trotsat men nu är min lille herre som förbytt. Och det som retar mest är att han inte är så här på dagis eller med mina föräldrar. Mot oss är han som ett litet monster och det är inte bara ibland. Nu är det verkligen nästan jämt och det retar gallfeber. Man ska inte reta upp sig men ibland är det väldigt svårt!

Under tiden som jag börjar skriva det här har Melle somnat. Skönt att slippa släcka lampor som tänds. Lägga barn som bara skrattar. Kanske låter konstigt, galda barn vill man ju ha men inte när man vet att dom är trötta. Det testar tålamondet och efter långa jobbiga dagar på jobbet finns det inte jämt.
Jag vet att vi klarar av dom är "jobbiga" åren. När vi gjort det ska vi verkligen unna oss allt vad vi är värda. Jag förstår att många går ifrån varandra under den här perioden i livet för det är långt ifrån enkelt. Och en sak är säker, ju fler barn desto mer prövningar i förhållandet/äktenskapet! Det står jag för MEN jag ångrar inget av mina barn!

Vad den här kvällen bjuder på återstår att se. Tur att man börjar sent imorgon ;-) Blir att umgås med mina kära man när det sista barnet somnat. Behöver jag ens nämna vem det är ;-) Mille är envis som få - både på gott och ont!
Snart ger han upp...;-)

KRAM på er.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback