En dubbel!

Var som vi trodde - öroninflamation. Och en dubbel sådan med! Märks att vi blivit duktiga på att tyda alla tecken tidigt. Redan i veckan började vi prata om att det kunde vara just det här.
Det är Milles tredje, på 1,5 år har han haft 3 st och den senaste hade han i oktober. Får nog allt säga att jag tror det är långt ifrån hans sista. Det är allt ett litet öronbarn vi fått =)
Fick en snabbkur på 5 dagar. Så ikväll fick han första dosen men det dröjer nog tills imorgon kväll innan vi kan märka någon skillnad. Den här kvällen har sett ut som dom senaste. Räknar med att natten också kommer göra det =)

Lider med mitt hjärta. Skulle ta all smärta, bara han får vara frisk. Det är en tapper kille som håller humöret uppe in i det sista. Under dagarna kan man ibland tro att han är helt frisk. Men sen kommer dom trötta och sjuka ögonen fram och all energi försvinner. Snälla låt min lille prins vara piggelin snart!!

Grabbarna ligger redan inne i vår säng. Själv är jag kvar i soffan, ska snart krypa ner brevid dom. Får se slutet av Morden därinne. På ett sätt är det mysigt men samtidigt vill jag inte väcka Mille i onödan. All sömn han kan få är viktig. Idag blev det en lur på 30 min. Det är minst 1 timme för lite och det efter flera nätter med dålig sömn.

Imorgon tar vi nya tag. Håll tummarna för att vi får lite sömn inatt =)
Sweet dreams!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback