Jag älskar hjärtan


Monterat och på plats.

Höll nästan på att somna tillsammans med grabbarna i soffan. Vet inte varför jag är så seg ikväll för?? Sovit hela natten, visst gick vi upp tidigt men ändå...Blir en dusch och sedan sängen =)

Bordet är nu på plats och tillsammans med nya mattan är jag nöjd! Kommer inte att överösa mitt vardagsrum med med turkost nu. Nej mattan är färgen, resten ska förbli vitt =)
Bordet gjorde sig också riktigt bra. Att ha något mörkt som bröt av var en bra ide...från min sida ;-) Men det passade riktigt bra till soffan. Bättre än vad det vita gjorde.

Lite av min inredning som shoppades i lördags fick även komma fram. Ett fat i form av ett hjärta. Blev kär när jag såg det och ännu kärare när det var 70 % ;-) På det söta små ljuslyktor, dom var billiga så självklart att dom slank med. Och för att fylla upp det fick Iittala skålen komma fram. Den är i samma turkosa som mattan - perfect match =)
Blev mycket hjärtan på bordet men i det här hemmet flödar kärleken så det passar in ;-) Nej men jag tycker verkligen det är så fint med inredning i form av hjärtan. Lagom romantiskt och passar det mesta.



Nej nu ger jag upp. Ögonen går redan i kors och jag har inte hunnit med den där duschen än.
Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback