Ljuva vinterdag!




Någon brist på energi finns det inte hos våran "sjukling". Kanske all extra sömn från natten gett denna boost?! Fram till midnatt såg det ungefär likadant ut som alla andra nätter men sen somnade lillkillen och sov till 04. Då vaknade han av hosta. I med mer nässpray och sedan sov han och jag gott till 08.20 =)
Märks att han sakta men säkert blir bättre. Även ögoninflamationen börjar ge med sig. Tyvärr har Melle åkt på den, oundvikligt. Och det är ju nu man förstår varför dom inte får vara på dagis ;-)

På förmiddagen valde vi att ge oss ut en sväng i det fina vädret. Blev lite lek i lekparken innan vi valde att gå till backen på baksidan av huset och åka lite pulka/snowracer. Var uppskattat av båda grabbarna och lagom till lunch gick vi in. Alla var trötta efter den friska luften så vi lade oss och vilade en stund.
Sen har det blivit bad och lek. Dom har ätit en massa till middag och nu håller dom låda som aldrig förr. Skönt att veta att Mille har tre extra dagar att "piggna" till sig på. Imorgon är det VAB för pappa och dagis är även stängt. Hade inte spelat någon roll, så länge dom är geggiga i ögonen får ingen gå. Sen är jag ledig tisdag och onsdag, så först torsdag blir det dagis igen =)



Nu har jag precis sett nyheterna, förbannad så jag kokar. En förälder lämnar sin 10 årige son på en parkering i enbart matchställ efter att han "spelat dåligt". Hur i helvete kan vissa männsikor få ha barn!?!?!?
Skulle aldrig ens komma på tanken att lämna mitt barn och säga att han får ta sig hem på egen hand. I det här fallet så skulle killen ta sig från Uppsala till Sthlm. Är inte precis så det ligger runt hörnet.
Jag hoppas verkligen att denna karl dör en plågsam död!!

Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och lugna ner mig.
Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback