Smart & smidig förvaring!

Här hemma vill jag ha så mycket förvaring för saker som det bara går. Är inte alltid lätt men vi har lyckats ganska bra =)
I barnens rum har jag verkligen tagit till vara på det. Senaste inköpet var en smart byrå med förvaring till Melles alla bilar, tåg + tågbana, bilbana och andra småsaker. Den har blivit en hit och han är så duktig på att lägga tillbaka var sak på sin plats =)
En annan smart sak är att skaffa dessa smidiga lådor till alla pusselbitar. Först låg alla pussel i en stor låda men vi tröttnade på att leta efter alla olika bitar till dom olika pusslen. Nu har varje pussel en egen liten låda och i den stora lådan finns bara brädorna kvar =D


Är mest knoppussel men Melles pussel ligger kvar i kortongerna. Är bara han som bygger med dom och då är det ordning och reda ;-)

Jag tror att tre lådor kostar runt 20 kr på IKEA. Dom funkar även bra till kritor, pennor, pärlor eller vad man nu vill ha dom till.
Ett litet tips till er en regning och grå dag =)

Snart ska det fixas lunch här hemma till sjuklingarna. Melle var hos Dr Anders idag och han har bara en elak förkylning och en svullen hals. Vi skulle ge det ett par dagar till.
Idag fick vi en fin rundtur i deras mottagning/hem. Skulle lätt tänka mig att bo där. Högt i tak, stora fönster och mitt i stan. Inte helt fel det =)

KRAM på er bloggisar!


Kommentarer
Anna säger:

Hihi fick du också en tur runt ägorna;) Sådär förvarar vi pusslena också bra mycket smidigare och bitarna försvinner inte:)

krya på er!

2012-01-14 | 20:18:41
Bloggadress: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback