Sovmorgon!

Idag klev jag upp vid 7.30. Melle hade kommit in lite tidigare när pappan i huset gick upp. Han satt tyst och snällt i sängen och tittade på tågen på paddan. Jag halvsov och vaknade till när Mille kom in och gjorde oss sällskap =)

Natten bjöd på massor med sömn. Vaknade först strax innan 06, då var grannen upp och klampade. Men jag och älsklingen somnade om och sov gott i nästan en timme till. Mycket skönt och det var precis vad vi behövde efter gårdagen =)
Vi kom inte i säng så tidigt, blev en film efter barnen somnat. Jägarna 2 var nästan lika bra som första. Hade dock glömt bort den första. Men lite påmind blir man ;-) Rekomenderar den starkt, bra svensk film!

Om ett tag ska vi inviga nya cykelkärran till dagis. Fast jag tar den bort till dagis som en vanlig vagn. När Christian sedan hämtar grabbarna viker han bara upp "armen" och fäster den på cykeln och så cyklar dom hem =)
Melle har även årets första sim idag. Förra veckan var det öroninflamation som härjade och då blev det inget sim. Så det ska bli kul att höra hur vild han varit när jag kommer hem ikväll =)
Under tiden som Melle badar rycker mamma ut och tar hand om Mille. Dom tar nog en liten sväng på stan under tiden. Mille älskar att spendera tid med sin kära mormor. Om dom så går på stan struntar han i det, bara dom är tillsammans ♥

Jag ska snart fixa till mig. Har lite tvätt att ta hand om också innan vi går. Ska bli skönt med frisk luft innan jobbet. På vägen tillbaka från dagis blir det musik och högt tempo. Allt för att ladda upp inför dagens arbetspass!

Ha en trevlig start på veckan!
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback