Starten på helgen!

Igår blev det inte mycket bloggande. Hela eftermiddagen spenderade vi hos barnens farmor. Melle slog rekord i ätande av hallongrottor - his favorite ;)
Vi andra drack kaffe, jagade barn och såg en karl som fått släpp :D Mer om det en annan gång ;)
Grabbarna var i allafall nöjda och det blev en skön promenad hem framåt sen eftermiddagen. Skönt att ha gångavstånd från dagis, hem och till farmor. Blev mycket motion igår, först för att hämta barnen på dagis. Efter det gick vi en bit till busshållplatsen och sedan på kvällen hem.
Fick även rycket efter jobbet igår. Slutade lunch och hade en timme över innan jag var tvungen att hämta grabbarna. Så jag slog till på storstädning. Är underbart att komma hem till ett rent hem!

Var en effektiv och trevlig start på helgen igår. Idag startade vi upp den med en tur till grannstaden. Åkte tåg för grabbarnas skull. Skulle handlat kuddöverdrag men självklart fanns dom inte där. Får bli att beställa från nätet istället.
Fick bli en lunch och lite shopping innan vi åkte hem igen. Nu sover barnen och jag ska tina upp. Fruktansvärt kallt ute idag. Benen och kinder är iskalla, blir att tigga värme av mannen ;)

KRAM.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback