2 veckor

Nu kör vi! Jag försöker ladda för dessa veckor med jobb. Älsklingen jobbar bara den här veckan och går en vecka tidigare på semster. Usch så jobbigt att inte få vara hemma och mysa med mina grabbar på dagarna. Men som tur är jobbar jag ingen helg dessa veckor. Hoppas tiden springer förbi =)
 
Dagen bjuder på dagis för grabbarna. Som tur är får dom vara på ett precis runt hörnet. Vädret ser ut att bjuda på massor med lek ute. Vet att dom älskar att få vara ute och speciellt nu när dom kommer ha lite mer yta att röra sig på.
Har ingen aning om hur många av deras kompisar från dagis som kommer vara där. Men jag vet att en personal kommer vara där. Hon började strax innan vårt dagis stängde för sommaren, tror ändå grabbarna känner igen henne lite. Man vet ju aldrig hur grabbarna kommer bli på ett helt nytt ställe. Kanske är så att det inte är några kompisar alls där och då kan det bli lite jobbigt.
I vintras var det annorlunda, då var det många fler kompisar och en av deras favvo fröknar. Det var inte samma dagis heller, så allt är verkligen nytt nu. Men som tur är så har dom varandra. Dom behöver aldrig känna sig ensamma.
 
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Tagga mig lite extra och sedan börja packa ned alla saker grabbarna ska ha med sig. Kommer bli värsta packningen ;-)
 
Ha en FAB måndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback