Hemma igen

Tvättmaskinen kör redan den första rundan med tvätt. Alla handdukar och badkläder måste bli rena. För även om solen lyste med sin frånvaro i K-holm igår blev det bad =) Ska även ta all tvätt som ligger i korgen och tvätta upp den. Skönt att ha det klart inför kommande vecka.

Sista semesterveckan och den ser inte ut att bjuda på samma fina väder som den här har gjort. Vi får istället hitta på andra små utflykter att göra. Men jag håller även tummarna för att solen kommer lysa lite så vi kan bada =D

Hade i allafall en skön lördag hos syster. Vi badade, fikade och på kvällen blev det grill. Alla kusinerna hoppade studsmatta och badade även på kvällen hemma hos Henke. Trevligt att äntligen få träffa systers nya. Han var en urtrevlig kille och det blev en taxi hem till systers lägenhet sent på natten ;-)

Mycket gott vin och mat blev vi bjudna på. En kväll med skönt väder och gott sällskap. Grabbarna har tyckt det varit så skoj att träffa sina kusiner. En av alla höjdpunkter var nog ändå att klappa och studera deras dvärghamster. Får erkänna att Celine för en söt liten ulltuss ;-) Men än kommer inte någon hamster att flytta in här!

Ska försöka att ta tag i dammsugningen nu. Skulle även behöva köpa det där kaffet som varit slut sedan i fredags. Har svårt att överleva morgonen utan det =)

Lägger upp några bilder senare under eftermiddagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback