Hörde jag semester...??

Då tar jag ledigt i två veckor. Underbara veckor som ser ut att börja med sol och värme. Kunde inte tajmat in det bättre =D
 
Började lite smått att känna av ledigheten igår när vi var hemma hos underbara Fam Lööke. Där åt vi lunch och fikade innan jobbet kallade.
Att umgås med vänner som man står så nära, känner sig bekväm med är givande. Vi är som en enda stor familj ;-) Det jag vill komma till är att vänner som dom ger otroligt mycket energi! Det är tack vare gårdagen som jag orkade med dom sista två dagarna på jobbet =)
 
Sista dagen bjöd på finbesök av vår ena chef. Han ger bra feedback och vi pratade om olika tankesätt och jag jag känner att jag växer i min roll. Att få höra det bra men även det dåliga gör mig inte till en sämre människa på jobbet! Så nu kan jag låta allt sjunka in under semestern och sedan komma tillbaka med nya sköna krafter =)
 
Ikväll firar vi in ledigheten med bubbel, färska räkor och kungskrabba. Självklart är det aioli och färskt bröd till det. Men allt det blir när barnen somnat. Det är bara vi vuxna som ska mysa med mums mums ;-)
 
Börjar smått med att öppna upp en Heineken och lägga upp fötterna en stund. Snart ska det bäddas in i sängarna innan barnen somnar. Längtar efter att krypa ner och känna den nytvättade känslan ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback