Kontraster

Imorse ca 10.30.
I eftermiddags ca 15.30.
 
Var bra skoj att komma ut till bilen och fina mörka moln över hela himlen. En kall vind som blåste men barn som hade siktet inställt på bad. Så att ändra planerna vid garaget var inget att ens tänka på.
När vi kom fram till parkeringen var vi nästintill ensamma. Var några tappra själar som trotsat vädret och tänkt som oss att bada =)
 
Grabbarna lekte lite i vattnet. Var blåsigt och flera gånger ville dom upp och värma sig under handdukarna. Så efter ca en timme gav vi upp. Ingen av oss ville bada mer =)
Åkte hem och bytte om för att åka hem på fika hos mormor och morfar. Där fick vi dagens första kopp med kaffe. Vårt hade nämligen mystiskt försvunnit. Skumt det där...
 
När vi sedan skulle åka därifrån till IKEA började det att spricka upp. Då gjorde vi valet att istället åka hem och hämta badväskan. Shoppa ljus och skärbrädor kan vi göra någon annan dag ;-)
Grabbarna sov så när vi väckte dom och det upptäcktes att vi var tillbaka på badets parkering blev dom helt lyriska. Snabba fötter som sprang den lilla grusvägen till badet =) Fort av med kläder för att sedan hoppa i det behagliga vattnet!
 
Vi blev kvar till den tidiga kvällen innan vi packade ihop och åkte hem. Barnen har badat och lekte lite med andra barn. Jag har njutit av sol och svalkande vatten. Kom i till midjan, gav sedan upp ;-)
Tänka sig att det kan svänga snabbt i vädret. Kunde aldrig tänka mig att dom mörka molnen skulle skingra sig och solen sedan skulle titta fram.
 
Harmoni!
 
Nu laddar vi upp för en kväll med lite vin och mys. Imorgon väntar ännu en dag med bad och skoj =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback