Lazy days

Vaknar upp till en söndag med sol. Gårdagen såg ut att bli fylld med moln men lagom när vi åkte till Valla sken solen =)
 
Spenderade några timmar bland djur och natur igår. Vi började med att titta på alla djuren. Mille verkade för någon sekund lite sugen på en kanin. Kan lova att det inte kommer flytta in någon sådan i detta hem. Och det beror inte på att jag inte vill ha det utan att jag inte tål det.
Efter utforskningen av de ludna gick vi vidare till lekparken. Ja eller frileks delen av Valla ;-) Där brände vi av ett träningspass i solen. Barnen skulle bli jagade i stenlabyrinten. Visst fick dom bli det och efter en halvtimme flämtade hela familjen =)
Lagom till det dök mina föräldrar och syster upp. Mille stack iväg som ett skott för att hälsa på dom. Ja han såg dom på långt avstånd, så synen är det inget fel på =)
Melle hade bestämt att vi skulle åka tuff tuff tåget så självklart gjorde hela familjen det. Hade turen att alla fick plats för det var fullt med folk som ville upptäcka lilla Vallaskogen ;-) Melle satt med stora leendet på läpparna och händerna knäppta i knät. Han såg nästan lite religös ut där han satt =)
 
Att avsluta med en fika i Valla var uteslutet. Det enda stället där man kunde fika var besökt av kaoset. Inga korvbröd, personal som inte visste vad dom skulle göra. Ingen som svarade när dom ringde mm. Ca 15 min i kö är inte direkt någon höjdare. Så vi for till McD och tog latte och mjukglass. Tycker dom har bland den godaste av båda. Men tyvärr är personalen något av det sämre. Ja det kallas yrkesskada ;-)
 
Barnen somnade på stört i bilen så vi for till Karlssons. Såg en fin duk hemma hos Sofie som hon köpt där. Självklart var jag tvungen att ha en med så igår passade jag på att köpa den. Hittade även några andra saker. Bla en fin skål som nu innehåller salt vid spisen =) Kul att göra billiga fynd ibland.
 
Lördagen kom och gick i ett rasande tempo. Lovar att den här söndagen kommer göra detsamma. Ska som sagt ha lite kalas idag igen. Men innan det har vi några små ärenden att fixa, så snart är det dags att avsluta kaffet och hoppa in i duschen.
 
Se till att njuta av solen idag =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback