Lugnets tisdag

Igår var en stillsam dag. Ok om man bortser från dom små utbrotten som mina kära barn ahde ibland ;-) Men dom är bara mindre moln på min annars så blåa himmel =)
 
Vi åt en härlig lunch med pannkakor. Barnen älskade det och deras magar var fulla när vi var klara. Då somnade dom gott medan jag plöjde min bok som jag började läsa i måndags. Får säga att jag är helt fast och innan veckans slut har jag nog läst klart den ;-)
 
Agnes och Sofie dök sedan upp på lite eftermiddags lek och fika. Tycker lite synd om snuttan som får vara ensam tjej. Speciellt runt grabbarna, det kan inte vara enkelt ;-) Men skoj hade dom och när dom for hem kom mormor och morfar hit.
Dom var ute och lekte med barnen medans jag hämtade älsklingen på jobbet. Våra nya kranar till badkaret hade kommit och han ville inte cykla hem med dom =) Kommer bli ett förbaskat snyggt badkar. Istället för att köpa nytt kan man piffa till det så istället ;-)
 
Dagens planer är inga stora. Just nu har jag två trötta grabbar här hemma. Så efter lunch styr vi kanske upp något med Sofie... Vi passar på att umgås när vi har tid ;-)
 
Hoppas nu att onsdagen blir regnfri. Lite sol får den gärna bjuda på med =)
KRAM på er.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback