Rainy

 
Jisses vilket oväder vi haft under natten och dagen. Har regnat enorma mängder och jag börjar ärligt att tröttna nu. På natten gör det inget, kan tycka det är mysigt att höra regnet smattra mot rutan. Men på dagtid behöver det inte vräka ner. Och det behöver inte blåsa halv storm heller.
 
Så nu har jag gnällt klart för idag =)
Har hämtat hem två killar som studerat nya dagiset i regnet. Ja till årsskiftet kommer vårt dagis att flytta till nybyggda lokaler. Trevligt då allt blir nytt och fräscht men samtidigt sämre då det blir nästan dubbelt så många barn. Det blir även lite längre för oss men vi tänker inte byta. Vi är så nöjda med personal och kompisar att det inte finns någon anledning. Vetskapen om att grabbarna kommer trivas ännu mer är bara bra.
 
Melle sitter nu och halvsover i soffan. Han är helt färdig efter den långa promenaden i regnet på förmiddagen. Härligt att höra att spöregn inte stoppar barnen från att gå ut =)
Så nu sitter han i soffan och ser på smurfarna. Har blivit den nya favoriten här hemma, framförallt hos Mille. Han blir det borta när han tittar på det. Rör knappt en min gullungen =)
 
Jag ska passa på att ta tag i lite tvätt och dammsuga av innan det ska lagas middag. Är skönt att veta att jag är ldig två dagar nu. Min söndag är borta också, så det är tosdag, fredag och lördag kvar innan semester. Men då blir det att renovera till badrummet lite.
Vi kommer inte hinna att kakla det. Får nog vänta tills vi åker till Thailand. Då kan vi låta dom styra med det. Vi kan nämligen inte vara utan ett fungerande badrum med två barn.
 
Hoppas att ni har det lite piggare hos er!
KRAMAR.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback