Värkande knän bland studsmattor och rutchkanor

 
Efter jobbet igår for hela familjen iväg till Busfabriken. Vi firade in att vi ÄNTLIGEN hade lite ledig tid ihop. Åtta dagars jobb var äntligen över och framför oss en hel helg med massor av skoj ihop =D
 
Har tidigare aldrig varit på Busfabriken men hört att det ska vara riktigt roligt. Christian har varit där med elver för flera år sedan och han kom ihåg att knäna tog en del stryk ;-)
Efter ca 4 timmars lek och bus med avbrott för lite mat åkte vi hem. Har ca 10 min bilresa hem och under den tiden somnade grabbarna =) Det tar på krafterna att leka skiten ur sig helt enkelt!
 
Lovar att vi kommer återvända snart igen. För så skoj som vi hade =D Roligast var nog studsmattorna, man blir barn på nytt ;-) Melle håller nog med om det också. Vi spenderade en hel del tid med att hoppa runt. Hoppa högt, sätta sig på rumpan och slänga sig liggande.
Vi avslutade dagen i bollhavet. Vilken hit det var och hade jag plats skulle jag köpa ett och ha hemma ;-) Nej men det är bra roligt för barnen att bete sig precis som det var vatten. Dom hoppade och "simmade" som aldrig förr.
 
Basketproffs??!!
Just en sådan här bil rattade jag runt för ca 25 år sedan på Skara sommarland. Gissa om det väckte minnen =)
Rallyproffs??!!
"Hoppa på tre brorsan"...
En helt färdig kille som inte sa emot när vi åkte hem =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback