Dagens bonus!Det går inte annat än känna glädje när man får sådan här post =D Trodde inte vi skulle få mer än några tusen men det blev mer än så. Pengarna sparar vi undan och använder till någon kul resa i framtiden ;-)
Vad kul att man kan få tillbaka pengar för något som var ett naturligt beslut för oss. Efter varit hemma så länge och med två barn var det ett självklart val för mig att börja jobba. Vi ville även att Christian skulle få tid att vara hemma med barnen. Det är en speciell tid!

Vi ska snart ta och äta lite middag här hemma. Sen ska jag tigga till mig lite massage när barnen somnat. Ryggen har tagit mycket stryk idag på jobbet.

Vill även passa på att tacka för era fina kommentarer angående håret. Är själv riktigt nöjd =)Kommentarer
Anonym säger:

Du vet om att man inte "får" 12 800 i handen utan det blir ett avdrag på din inbetalda skatt som du sedan ev får tillbaka 30% av....

2012-03-14 | 10:18:00
En som vet skillnad på skattekonto och avdrag på bruttoinkomst. säger:

Ovanstående kommentar är helt felaktig i sakfrågan. Även om man får beloppet insatt på ens skattekonto så blir summan 12800. Detta beror på att skattekontot krediteras med detta belopp. På skattekontot registreras den skatt man betalt in under året och när man sedan jämför detta belopp med den slutliga skatten som man får fram vid årsdeklarationen uppstår ett plus eller ett minus. Vid minus får man betala restskatt. Vid ett plus betalas hela det överskjutande beloppet ut. Med andra ord är denna jämställdhetsbonus inte avdrag på ens bruttoinkomst som det påstås i ovanstående kommentar utan beloppet är värt exakt den summa som beslutet meddelar. Så innan ni kommenterar, läs på vad som är skattekonto och insättningar på detta och vad som är avdrag på bruttoinkomst vid deklaration.

2012-03-14 | 22:17:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback