Feeling good

Trots att magen strular som aldrig förr. Kroppen är helt ur balans så är jag glad. Jag känner att inom mig mår jag trots allt bra. Humöret är på topp och jag låter inte skitsjukdomen ta det bästa av mig!

Gårdagens playdate med Sofie och barn var en riktig energiboost. Vi hann med att prata framtid, drömmar och skratta. Känslan när jag kramade om henne var att senast vi sågs var på nyårsafton. Nu är det inte så länge sen men sjukdommar och VAB har satt många käppar i våra hjul för att kunna träffas.
Vi valde även att (våga) dra upp lite planer. Lite vuxentid utan barn ;-) Ska bli intressant och se om vi lyckas få till det. Med små troll hemma kan man aldrig vara säker!

För att återgå till magen är nu en tid inbokad imorgon. Jag tar tjuren vid hornen! Men det är inte tjuren utan JAG som styr. Vad jag får för besked tar jag imorgon. Inget att oroa sig för idag, det hjälper ändå inte!

Om en stund tar vi en promenad till dagis och efter det blir det IKEA innan jag jobbet. Lite täcke och kudde till Melle ska inhandlas men även ljus. Än kör vi stenhårt på tända ljus om kvällarna härhemma =)

Ha en FAB dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback