For a girl like me


I en månad har jag väntat men igår kom den ;-)

Jag har länge letat efter en "kreditkorts plånbok" med plastfickor i. Hittade en billig och ganska tråkig sist jag var på Ullared. Men jag har inte varit nöjd med den. Just pga att den är svart och inte har plastfickorna åt det hållet som jag vill. I-lands problem big time ;-)
På jobbet ser jag många snygga plånböcker och korthållare. Vissa har riktigt annorlunda hållare men om jag hittar några??!! Nej, igenstans! När vi var i Köpenhamn finkammade jag staden men hittade ingen som föll mig i smaken. Letade även på nätet tills jag hamnade på E-bay. Där fanns denna skönhet i massor med färger. Jag slog till på en lila =D Älskar den, färg och glitter! Den är precis så tjejig som jag vill ha den ;-)
Visst älskar jag stilrena saker och en vanlig plånbok i samma stil skulle jag aldrig vilja ha. Konstigt va?! Men det är nog bara för att den här är så liten =)


Nu ligger fickorna åt rätt håll!

Har redan rensat min gamla plånbok på innehåll. Lagt alla småmynt i en liten portmonä och helt plötsligt blev jag ca 70 år =D Men om några månader kommer jag byta till något annat. Förändring förhöjer tillvaron!

Om ca en timme sticker vi iväg till dagis. Jag hoppas verkligen vi får en lika bra lämning som igår. Barnen sprang in till sina kompisar och började leka med en gång. Jag och Mille pratade med en av han fröknar. Hon kommer att få en bebis i sommar =D Tur att Birgitta kommer vara kvar för hans går nog Mille under. Han älskar sina två fröknar av hela sitt lilla hjärta =) Fick i allafall massor med kramar av min lilla prins innan jag gick till jobbet. Gav så mycket energi att jag praktiskt taget flög till jobbet =D

Får se om jag hinner blogga när jag kommer hem. Blir tidig sänggång med tanke på att jag öppnar imorgon. Kl 12 kommer jag stämpla ut efter att ha jobbat 8 dagar i sträck! Äntligen blir det ledigt med härliga planer =D

Ha en FAB dag alla finisar därute! Och fortsätt gärna lämna era gulliga kommentarer =)
KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback