Helgen är över!

Hemma igen efter att ha jobbat hela söndagen. Är helt sjukt vad snabbt helgen försvinner när man jobbar! Jag hinner knappt komma hem innan det är dags att gå tillbaka =) Men nu dröjer det fyra veckor innan det är dags igen!

Gårdagen var det jobb för min del. Grabbarna och farbror Mikie drog till Tropicarium och tittade på alla djuren. Melle och Mille hade verkligen uppskattat det! Gjorde även dom två äldre boysen också ;-)
Kvällen bjöd på mello och god mat. Mikie var kvar och höll oss sällskap. Så när barnen somnat så blev det lite gott i glasen. Både öl och röd vin avnjöts i gott sällskap.

Den här dagen har bjudit på sim för Mille. Melle röjde hemma hos mormor och morfar tills brosan kom tillbaka. Då blev det lunch och fika innan dom åkte hem.
På seneftermiddagen dök grabbarnas faster och sambo upp. Dom hade med sig fika och present till Melle. När vi hade kalas kunde dom tyvärr inte komma. Men ett spontanbesök är aldrig fel ;-) Jag hann tom komma hem och hälsa lite på dom.

Nu ska barnen sova och vi ska äta lite äggmackor. När jag landat lite mer ska ni få se lite fina bilder från gårdagens besök på Tropicarium =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback