HOPP

Gårdagens sim var en upplevelse. När vi satt och väntade på att få hoppa i badet dök mormor och moster upp. Melle blev en aning förvirrad och kunde inte riktigt koncentrera sig. Efter en stund släppte det och han blev sitt vanliga jag =)

Vår och Melles plan inför avslutningen i maj är att få en liten krabba, som en medalj. Men för att få den måste man hoppa i från kanten och ta sig tillbaka till kanten helt själv. För Melles del funkar det nästan helt perfekt. Han har inte helt koll på att ta sig tillbaka till kanten själv. Men med lite hjälp kommer det nog att lossna =) Jag är i vilket fall sjukligt stolt över honom!
Eva och Melle passade även på att busa lite i trappen upp till rutschkanan. Han härmade det som Eva gjorde och bubblade och doppade hela ansiktet i vattnet. Vi skrattade så tårarna nästan rann =) Vilket litet troll han är!

________________________________________________

Idag har det varit jobb och dagis. Tyckte dagen föesvann och helt plötsligt var det dags att cykla och hämta grabbarna =)
Nu sitter vi i soffan och myser medans middagen blir klar i ugnen. Det blir lax - en favorit! Barnen är inte lika glada i det så dom får korv ;-)

Ska blogga lite mer ikväll. Men det blir när mina två små sover ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback