Planlös dag

God morgon!
Det spritter i kroppen på mig =) Åh vilket härligt väder vi har, SOL SOL SOOOL!! Det är nästan så man har lust att öppna fönstret och göra ett vårskrik =D

Det är verkligen ingen svårighet att gå upp när det är ljust och härligt ute. Kaffe behövs fortfarande. Men nu är det inte för att hålla ögonen öppna utan för att få igång huvudet. Det är alltid lite grötigt men kaffet löser upp eventuella knutor ;-)

Just nu leker grabbarna inne på Melles rum och jag surfar runt lite. Skönt att kunna lägga upp fötterna på soffbordet med koppen i handen. Ett lugnt och skönt tempo att starta upp dagen i. Ingen stress, det gillar ingen i den här familjen.
Har inte dragit upp några planer för vår dag. Melle har pratat om att han vill träffa mormor, så vi kan beger oss dit en sväng?! Först måste vi självklart kolla vad mormor har för planer för sin dag =)
En sak är dock säker, vi kommer inte att sitta inne hela dagen. Ut och fylla på energin med massor av frisk luft och solljus! Vi blir alla piggare och gladare av det =)

Tomt i koppen nu, fyller upp den och njuter vidare av den här morgonen.
KRAM på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback