Barnfria - inte vår grej??!!

Gårdagen var seg. Trodde det berodde på god mat, bra film och att vi sedan kom i säng sent. Men under kvällen spred sig en matthet i kroppen. En brännande känsla i halsen. Nej inte halsbränna men nästan ;-)
Idag var jag helt överkörd i kroppen. Natten bjöd på kass sömn då vi hade torktumlaren Mille mellan oss. Han far runt och breder ut sig som ett lågtryck.
Tog mig upp till jobbet men gick hem. Skulle inte gått från första början men måndagar är måndagar och då vill jag inte sätta alla andra i skiten.
Gick hem, tog värktabletter och sov. Vaknade upp och kände mig något bättre. Hängde med grabbarna ut och lekte på eftermiddagen. Kroppen har nu sagt sitt om det - tidig kväll ;-) Måste lyssna då jag inte tänker vara hemma imorgon!

Lördagen var perfekt i vilket fall. Fint väder, otroligt god mat + service. En riktig bra film och vår lördag var perfekt!
Maten var bland den godaste jag ätit. För min del blev det torsk. Den var perfekt tillagad. Mannen åt oxfilé och den smälte i munnen. Precis som förrätt, efterrätt och drickan i glasen ;-) Kan varmt rekomendera Stångå magasin. Vår servitör var riktigt bra, det betyder minst lika mycket som maten. Även allt runt om, såsom hembakat bröd, mandelpotatischips med soya aioli och att deras toaletter var fräscha som få ;-)

Känner efter den här helgen att vi kanske inte ska lämna bort barnen mer. Vi tycks ju inte må bra av att ta det så lugnt. Ingen stress utan bara lugn och ro. Tid att njuta av varandras sällskap. Att prata om livet, barndom, kärlek och mycket mer utan att bli avbrutna.
Vi får se om vi gör om det här...;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback