Face mist

Har investerat i en ansiktsspray från MUS. Saknade det förra veckan i värmen. Då hade jag gärna dränkt hela ansiktet i det ;-)
Testade igår att spruta på lite efter min löptur när jag duschat. Även om jag duschar svalt så är jag fortfarande varm i ansiktet när jag är klar. Det tar ett tag för det att lägga sig och då var det underbart att ta en dusch av det här. Förvarar det självklart i kylen med för bästa kyleffekt!

Den innehåller vårdande egenskaper som ger huden extra fukt, läkande och vårdande egenskaper.
Aloe vera hjälper till att att just läka och värda huden. Vitamin A, C & E skyddar huden mot yttre påfrestningar. Alga extraktet ser till att huden håller sig stärkt och stabiliserad. Det bästa är nog ändå den uppfriskande doften ;-)

Det går även att spraya face misten ovanpå make up för att fixera den. Men den är även smidig att ha med sig i väskan när man känner att huden behöver en fuktboost.
För 195 kr är det här sommarens stora räddare i nöden!


Kommentarer
Anna säger:

Alltså man blir ju lite sprallig av bara den underbara lagunfärgen på den! Jag älskar MUS och använder bara deras smink så närsom mascara. Testade misten förra sommaren men köpte aldrig, nu är jag bra sugen igen den är ju underbar!!!

2012-05-31 | 20:30:28
Bloggadress: http://stkorsgatan10.blogspot.com
Lisa säger:

Mitt råd till dig Anna - LÖP & KÖP ;-)

2012-06-01 | 09:16:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback