Ge mig smärtan!!

Varje förälder skulle utan tvekan ta det onda från sina barn.

Fick hämta hem Melle idag då han fått ett värmesår, inte utslag utan sår med blåsa i ljumsken. Han kunde inte gå vettigt och hade riktigt ont. Humöret höll han dock i topp :-) Han är inte den som gnäller i onödan när han har ont.
Fick bli en svalkande glass och bad när vi kom hem. Men när han badat klart och jag skulle torka och smörja blev han tokig! Slutade med att jag fick hålla ner honom med en arm och smörja med den andra. Ärligt hur klarar man egentligen av att göra det??? Jag har själv lust att stortjuta pga att jag känner mig så hemsk! Men man måste, han blir ju inte bättre om jag låter det vara.

Melle ville lägga sig i soffan och se på film. Självklart fick han det men utan blöja. Vill inte ha något som skaver och gör det värre!
Nu sover han och jag struntar i om han är utan blöja. Får väl köpa ny soffa om det skulle vara så :-) Prinsen min har haft en varm och jobbig dag. Hoppas nu att denna kväll blir bra, för Mellebelle bus skull!!??

Trevlig helg på er :-)


Kommentarer
Anna säger:

:( aj tusan är det blöjan som blivit för varm och skavt i ljumsvecket? Usch man har ju hellre ont/är sjuk ALLA gånger en att ens lilla skatt mår dåligt! Hoppas det läker snabbt!

trevlig helg på er!

2012-05-25 | 20:20:42
Anna säger:

oj blev visst lite "anonym" av bara farten;)

2012-05-25 | 20:21:21
Bloggadress: http://stkorsgatan10.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback