Helgen är här!


Känns alltid lite segt på fredagen då man har en hel helg med jobb framför sig. Inte nog med det, är först kl 12 om en vecka som jag är ledig nästa gång. Glädjer mig ändå åt helgen. Jobbar med A - som alltid ;-) Dagarna rullar på och ofta bjuder dom på massor med skratt.
Melle ska få följa med mormor och morfar till K-holm för att fira sina kusiner + moster som fyller/fyllt år. Christian och Mille blir hemma. Men dom ska ha lite mys och egentid =)
Vet hur kul Melle kommer tycka att det är att åka iväg själv. Inte vara med mamma, pappa och lillebror. Att få vara med mormor och morfar är alltid lite extra skoj. Och nu får han all uppmärksamhet själv!

Här hemma pågår lek och tvättning. Har tagit ur våra lakan och ikväll bäddas nya in. Behöver det pga all pollen, blir att byta ofta.
Gårdagens besök hos läkaren gick bra. Ska idag hämta ut två inhalatorer. Kommer känna mig som värsta nörden men jag behöver det. Imorse vaknade jag med lite trög andning men som tur var gick det över. Ögonen är dock svullna och torra. Så på apoteket får även ögondroppar följa med. Ska i vilket fall bli skönt att slippa ha problem med andningen så fort det är varmt ute!

Om en stund åker vi till dagis och jobb. Hoppas att er helg snart börjar med lite ledighet ;-)
KRAM på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback