Önskar att jag orkade

Min plan för kvällen har varit att ta en löprunda. Den här veckan har jag bara hunnit med en och det var vid lunch i gassande sol. Gick inget vidare kan jag lova ;-) Avskyr stägningsveckor!

Men nu sitter vi här i soffan med våra grabbar. Dom är trötta efter mat och bad =) En sak är dock säker och det är att dom har haft skoj! Har inte det gått någon nöd på dom. Var underbart att komma och hämta dom, inser hur mycket vi saknat dom =) Men det glädjer mig att höra hur roligt dom har haft det. Mille har tittat på grävskopor, lastbilar, lekt och fikat hos farmor och Göran. Han passade på att ta sovmorgon också - tack för den ;-)
Melle har åkt tåg och spårvagn med mormor och morfar. Lekt och dopat foten i vattnet i trädgårdsföreningen. Gått promenad, utforskat och sen lekt med alla bilar själv ;-)
Tusen tack för att vi fick en banfri dag/kväll/natt. Vi har njutit varje sekund av den! Men nu känns det bra att ha barnen hemma =)

Barnen kommer somna tidigt och som det känns nu kommer även vi att göra det. Imorgon är det en ny vecka som verkar bjuda på underbart väder =D Vi har massor av tidiga dagar ihop. Det är bäddat för lek och fika i lekparker runt om i området.

Ska nu snussa på mina prinsar innan vi alla somnar ;-)

KRAM på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback