Min utsikt dom senaste dagarna!

Bilden på Melle som liten bebis är vad jag vilat ögonen på sedan torsdagskväll. Jag har varit sängliggandes och fönstret i sovrummet är vad jag vilat mina trötta ögon på. Hemska mörka ringar ;-)
 
Här hemma har sedan i onsdags magsjuka härjat. Därför har jag inte bloggat. Först var det Melle, sedan vid lunchtid på torsdagen började Mille kräkas. Lagom till jag skulle sluta på torsdagskvällen började mitt illamående. Så jag hann bara komma hem innan helvetet började. Så jag är totalt utrensad nu och minst 5 kg lättare ;-)
Som tur är har min kära man någon gen som gör att han inte får kräkssjuka. Men igår var han inte alltför pigg och vi befarade det värsta. Men en natt med massor med sömn botade eventuell sjuka för honom.
 
Så nu kanske ni förstår varför jag inte uppdaterat bloggen något. Min pappa ringde igår och undrade hur det var med oss. Just pga uteblivna inlägg =) Han reser mycket i sitt jobb så att läsa bloggen är hans sätt att hinna med allt som händer i vår vardag. Sen tar vi igen förlorad tid på helgerna med fika =D
 
Nu börjar sista perioden på hockeyn. Sen ska vi utfodra våra små. Vi stora tar något att äta senare ikväll. Vad får vi se. Just nu är jag sjukt sugen på all sorts mat, så någon utkörning får det nog bli ;-)
 
Trevlig lördagskväll på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback