Stickat från mamma

Igår när jag hämtade mina små hos mamma fick jag och grabbarna varsina fina raggsockor som hon stickat. Inga tråkiga i grått utan härligt färgglada =D
 
Dom var stickade i lite tunnare garn vilket inte gjorde dom stickiga. Hatar när dom är det! Så mina invigdes redan på kvällen efter jag duschat. Betyget blev självklart MVG ;-)
Kommer använda dom mycket till mina boots. Snyggt att ha ovanför kanten när man har strumbyxor eller ett par smala jeans. Att dom var så färglada var ett stort plus!
Grabbarna kommer att ha sina när det blivit kallare. Då blir det framförallt till dagis. Blir bra att fylla ut nya vinterkängorna från Sorel med.
 
 
**************************************************************************************
Är nu hemma från Tranås. Var en trevlig dag med info och ett avslutande rollspel. Så nu vet jag precis hur jag ska göra i det framtida arbetet i att utbilda ny personal ;-)
 
Snart kommer grabbarna och då blir det middag. Sen måste jag nog ta mig till en affär och handla lite. Resten av veckan bjuder på kvällsjobb men lyxen att sluta 18 på fredag känner inga gränser =D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback