Jag höll mitt löfte!

I våras städade jag ur garderoberna. Slängde massor men valde även att ge vissa plagg chansen över sommaren. Om dom blev använda fick dom vara kvar, annars blir det kast nästa gång!
 
Tog tag i rensning av ALLA garderober efter hemkomsten från Christians mormor och morfar. Frisk luft säger dom ger energi och det måste jag fått ;-) Tog först tag i Milles garderob. Blev en del kast men även lite som ska säljas.
I Melles garderob gick en del över till lillebror. Lite blev att kasta och några saker att sälja. Tanken är att lägga ut klädpaket på Tradera nästa vecka.

När det kom till mina kläder åkte det en del i soporna. Klädinsamlingarna kommer få en hel del fina kläder. Vissa är knappt använda. Gjorde valet att inte sälja något av mitt. Får knappt något och orka ta kort på hälften av alla saker. Så knapert har vi det inte ;-)
Efter det här ska jag sätta mig och göra lite klädlistor. Vad som behövs köpas, kanske mest för grabbarna ;-) Men även jag skulle behöva lite mer struktur. Man behöver faktiskt inte ha 10 olika svarta koftor ;-)
En sak som både jag och min man behöver är nya jeans. Får ta oss en sväng snart kolla utbudet. Jag behöver inte några dyra märkesjeans. Tycker faktiskt att Lindex har ett bra och prisvärt utbud. Och nu med alla rabatter så kanske jag skulle slå till!? =)
 
Barnen har inte somnat än. Även där den friska luften ;-) Mille är dock nära att ge upp snart. Han har hållt igång både på simmet och när vi var ute =) Men det är precis så det ska vara!
 
Avslutar denna vecka med att tycka att jag är rätt nöjd över den. Helgens stora mål var att städa ur och det lyckades jag med =) Ger mig själv en klapp på axeln. Men även alla andra små projekt som blev klara är jag också glad över!
 
GOD KVÄLL!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback