Gahhhh

Lika väl som vi har mysiga och lugna mornar ihop innan dagis så kan vi ha hemska. Idag är en sådan!
 
Från kl 7.30 har det dom surat, skrikit, gråtit, tjatat och totalt slutat lyssna. Är så fruktansvärt frustrerande när ingen lyssnar och inget funkar.
Jag hinner knappt äta frukost eller dricka mitt kaffe mellan allt tjat. Mille vägrar att lämna Melles rum och bara där är vi igång. Sen kan vi ta allt bus då ingen av dom lyssnar utan slår helt av!
 
Kanske är självisk som tänker att även jag vill ha lite lugn och ro innan jag ska iväg och jobba. Om inte så skulle jag kunna jobba 7.30-20.15 istället. Där slipper jag att känna mig irriterad hela tiden. Och det är hemskt att göra. Vill inte vara arg över saker som mina barn gör men vissa dagar är dom helt förbytta. Vet inte vad som gör det så men jobbigt är det för alla parter.
 
Verkar som lugnet (tillfälligt??) lagt sig här hemma. Nu lyckas bröderna att samsas. Är det som gör att dom ryker ihop - syskonkärlek ;-) Nej men två grabbar med två starka viljor är som bäddat för bråk. Om jag fick önska nu skulle resten av dagen varit som tidigare i veckan när dom knappt blivit sura på varandra.
 
Dags att sluta gnälla och önska er en trevlig fredag. Nu är helgen är igen =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback