Hösttankar en söndagskväll!

En passade klänning till hösten tillställningar!
 
Jag har efter den här helgen kommit in i riktigt höstmood. Jag längtar efter tjockare tröjor och koftor. Kängor med snygga knästrumpor till. Höstjackor och halsdukar. Första tunna mössorna och fingervantarna. Den höga krispiga luften en solig dag.
Vet inte vaför det blev så efter den här helgen =) Men det kanske är för att det är nu som mörket och lugnet kommer. Man är inte ute och flänger runt bara för att det är sol och värme. Då KAN man ju inte sitta inne ;-) Sen börjar färgskalan sakta att ändra sig från grönt till gult/orangt. Underbart vacka färger!
 
Denna dag har vi varit ute en sväng i skogarna och försökt hitta lite svamp. Långt ifrån någon tur där. Hittade knappt något och vart tog alla trattisar vägen?? För två veckor sedan såg det ut som en lovande höst. Men vi verkar inte vara ensamma, flera har sagt samma sak. Brist på svamp =)
Vi hann med att leka lite ute i lekparken i höstsolen på eftermiddagen. Bra för två trötta föräldrar som just nu är i stort behov av sömn ;-) Speciellt min kära man som försöker att ställa in allt. Han blir lättare trött och kräver mer vila så här i början. Känns lite läskigt att jobba imorgon men som tur är slutar jag skapligt.
Innan middagen kom svärmor och sambo förbi. Dom hämtade Christians cykel på sjukhuset i onsdags och har haft den hos sig sen dess. Nu är den tillbaka och en kopp kaffe hann dom med att ta innan dom for hem.
 
Som jag skrev känns det lite jobbigt att åka och jobba kommande vecka. Vi får ha barnen på dagis, så några timmar om dagen kommer dom få gå. Christian behöver lite lugn och ro för att hitta fungerande rutiner. Tycker det är jobbigt att han kommer vara själv ibland med grabbarna. Om något händer är han ganska utsatt. Men som tur är känner han när en känning är på gång.
Jag hoppas att med tiden kunna slappna av mer och mer. Det käraste jag har (förutom mina barn) lider av en lömsk sjukdom. Fick jag välja nu skulle vi spendera all tid ihop =)
 
Nog om det nu. Tror ni kommer få ta att jag skriver av mig här en tid framöver =)
Ha en mysig avslutning på denna söndag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback