När mormor varit på besök

 Vi fick lite småspontant besök av mormor och moster igår eftermiddag. Dom kom med hembakade vaniljbullar och grabbarna gick i taket =)
 
Mille valde att inte sova efter lunchen. Han var pigg och satt och tittade på tåg när mormor plingade på dörren. Sen blev det fika och bus & lek resten av eftermiddagen innan dom åkte hem. Då var det bara att börja med middagen så den var klar tills pappan huset skulle komma hem.
Under tiden som jag lagade mat gick Mille in i sin säng och la sig. I ca 10 min fick han sova innan pappa kom hem och väckte honom. Var vad vi trodde i allafall ;-)
När han satt vid köksbordet gick det inte att hålla dom små blåa öppna utan han la huvudet på bordet och sov =) Det är inte lätt att vara liten och trött =)
 
 
Idag är vi tillbaka i vardagen igen. Det är jobb och dagis på schemat. Känner mig pigg så jag hoppas att jag kan ge 110 % på jobbet ikväll =) Har A vid min sida så det ska nog gå bra!
 

Kommentarer
sofie säger:

Saknar er så.. Hoppas på en söndagsdejt. Så jag kan fylla på lite.. Behöver de! Puss mina fina

Svar: Gissa om vi saknar dig gumman. Hatar att ha varit sjuk så vi inte kunnat ses! Vi håller tummarna för att allt klaffar till söndag, är ju ledig då =)
Puss puss gumman!
Lisa & Christian Rudqvist

2012-09-05 | 20:45:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback