Queen of pies

Vi har nu landat i soffan efter en mysig eftermiddag och kväll hos våra kära vänner! Barnen har lekt både inne och ute. Kan erkänna att det är i dessa stunder som jag saknar hus. Hur enkelt det är för barnen att lätt gå in och ut. Men samtidigt är jag glad att slippa alla måsten som kommer med ett hus. Så just nu trivs vi som fisken i vatten i vår lilla lägenhet =)
 
Blev en underbar pizzamiddag, eller för min del kebab. Efter maten så slängde världens underbaraste Sofie fram en äpplepaj som hon slängt ihop tidigare under dagen. Äpplen från hennes föräldrars trädgård, mums. Till det massor med vaniljsås ;-) Älskar sås till paj...
Denna dam kan verkligen det här med pajer. Hon gör mumsiga äpple & rabarberpajer. Och för att inte prata om hennes rabarberkakor. Får min mun att vattnas och magen att växa ;-P
 
Är så glad att vi har så fina vänner. Vi kan verkligen prata om allt. Dela med oss av våra tankar, drömmar och eventuella problem. Inget är tabu, precis så som jag vill att det ska vara. Där jag kan vara mig själv känner jag och min familj oss hemma. Våra dörrar står alltid öppna för varandra!
 
Nu ska vi ladda för en ny vecka med jobb. Kan erkänna att denna vecka är lite seg. Stänger tre av fem dagar =/ Men nästa vecka lättar det och jag får öppna lite mer. Och av erfarenhet så springer dagarna ganska snabbt förbi ;-)
 
Hoppas att er helg avslutats lika fint som vår har gjorts =)
KRAM och god kväll på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback