Rainy day

Usch vilket trist väder vi har denna lördag. Kanske är ännu tristar när man tänker tillbaka på att vi vaknade 06.00 =/ Sovmorgon är inte något vi tar på helgerna heller =) Varför bryta en trend??!!
 
Vi har hunnit med en promenad i spöregnet till affären. Vi behövde handla lite mjölk och bröd. För är det något som går åt här hemma så är det just det =) Christian äter bröd till frukost och på kvällen till sin spruta. Mjölk måste han dricka till varje måltid, så en liter om dagen går det nog åt. Normalt gick det åt ca 3 liter i veckan. Lite skillnad =)
 
Just nu smälter vi en god lunch. Barnen leker lite med paddorna och jag bloggar =) Skönt att ta lite siesta när man ätit. Vi kanske inte sover men att få sitta och bara vara är alltid skönt.
Vår plan för resten av eftermiddagen är att åka och fixa några ärenden och på vägen hem stanna för en fika hos mormor. Grabbarna och hon har inte setts på veckor, så dom saknar nog varandra lite =) Tror tyvärr inte att morfar hinna komma hem innan vi åker. Han är på mässa och väntas hem först under seneftermiddagen/kvällen.
 
Återkommer senare ikväll. Kanske med lite nytt till hemmet ;-)
KRAM.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback