Släcka bränder

Sol, lördag och hela familjen är hemma. Det firade vi med att åka till ena brandstationen i stan som hade öppet hus. Som sällskap hade vi nästan hela Fam Lööke, Sofie jobbade =(
Var en trevlig förmiddag i solen bland massor av brandbilar, ambulanser och polisbilar. För barnen fanns det massor att göra. Jag och Melle prövade på att släcka eld med en brandsläckare. Första gången ville han inte. Då fick denna mamma briljera med sina släckningskunskaper ;-) Var bara ett par år sedan jag gick den utbildningen. Andra gången var det Melle som höll i slangen och släckte medan jag tryckte på handtaget =)
 
Efter att ha gjort brandstationen åkte vi vidare till Valla. Barnen fick leka fritt i solen medan vi tog igen oss och njöt av denna höstdag =)
Träffade på fina Emma. Hann med att prata lite och tacka för att hon är en sådan härlig människa =) Vill även tacka alla andra underbara familjemedlemmar och vänner för era telefonsamtal, sms, mail och meddelanden. Det har varit så peppande!!
 
Nu har vi landat här hemma efter lite mathandling och fika hos svärmor. Barnen är rekordtrötta redan nu men innan det blir sängen ska vi äta mat och bada. Imorgon har vi en ny date med våra underbara vänner =D
Först blir det en lugn hemmakväll. Ska mysa med lite gott framför Pluras kök ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback