Vakuum

God morgon!
Här hemma vaknar vi upp till en solig morgon - tack!
 
 
Gårdagen bjöd på en av dom mest kaotiska dagarna i mitt liv. En maktlöshet som var svår att hantera. Fick jag se hur lätt allt kan ställas på tvären. Hur tillvaron kastas omkull och allt vad rutiner heter spelar noll roll.
Kommer inte närmare att gå inpå vad som hänt. Det gör jag när vi landat i den nya tillvaron som väntar. Men jag tackar Gud för att det inte är något allvarligare!
 
Får kanske berätta lite för er. Igår blev Christian akut inlagd på sjukhus. När han kommer hem vet vi inte. Hoppas på att det blir till helgen men har vi otur blir det efter. Kan lova att jag känner en viss bitterhet om vi blir snuvade på en ledig helg ihop. Konstigt att tänka så med tanke på att allt jag vill är att han ska bli bra. Tror att det handlar om att jag inte vill något annat än spendera tid ihop med familjen just nu!
 
Hann med att hälsa på honom igår efter jobbet. Då var han precis som vanligt, lite trött bara. Men under kvällen fick han känna på det hemska med hela sjukdomen. Tror det blev ett uppvaknande hur allvarligt det snabbt kan bli. Så nu får vi försöka ta en dag i taget!
 
Har sen igår fått sett hur underbara vänner och familj vi har! Vill verkligen tacka er alla för att ni ställer upp och underlättar nu. Att jobba och lämna och hämta på dagis är inte det lättaste. Men vi får hjälp och tur är det =)
 
Igår följde min vän Johan med upp till sjukhuset. Älskar denna människa som trotsar sin egen räddsla för sjukhus, bara för att vara den underbara vän han är =)
Kände att mitt i det kaoset som rådde var det skönt att ha någon vid sin sida. Och sången vi sjöng i bilen säger allt - Thats whats friends are for ;-) Kunde slappna av och någonstans få kraft att orka med en dag på jobbet. Tyvärr är det en kväll men det betyder att jag nu får mysa och pussa på mina prinsar. Säga hur mycket jag älskar dom och hur stolta dom gör mig!!
 
Nu ska jag ta tag i den här förmiddagen. Längtar till morgondagen då hela familjen får ses igen. Första gången sen i onsdags morse.
 

Kommentarer
Tullan säger:


Vad tråkigt Lisa, hoppas att han kryar på sig snart...

2012-09-13 | 20:55:27
Angelica säger:

Skickar stora varma kramar till er! Hoppas Pille får komma hem snart och att ni finner bra rutiner för hela familjen efter detta! Kram

2012-09-13 | 23:17:19
Bloggadress: http://www.aimeeinmymind.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback