Intensiva dagar!

Sen vi kom hem för dryga veckan sen har vi haft mycket på schemat. Har varit långt ifrån lugnt men lite hjälp fick vi med all tvätt ;-) Det gjorde starten lite lättare! Tack mamma och pappa.
 
I måndags drog jobb och dagis igång. På tisdagen hade Melle och pappa ett besök på BVC innan dagis. Det stod fyra års kontroll på schemat. Melle gick igenom med bra betyg. Visade sina goda kunskaper på engelska när han skulle göra syntest =)
Nu väntar vi dryga året tills nästa gång vi har kontroll.
 
Igår var det jobb och sedan stressa till dagis för att vara med på invigningen av dagis. Den är lite försenad men dom har velat att alla barn ska börja och komma in i verksamheten innan. Där bjöd barnen på sång i blandningen av sol och snöfall. Var så fint där dom stod stilla och sjöng =) Vilket jobb barn och fröknar har gjort!!
Blev lite fika och prat med föräldrar innan vi cyklade hem för att packa badväskan och åka till Eva. Melle kunde inte bada i måndags pga att jag jobbade kväll och Christian jobbade lite senare än vanligt. Men Eva sa att 18.30 på onsdag gick att komma.
Melle visade upp hur duktig han blivit på att simma under vattnet. Han spenderar mer tid under än över vattenytan ;-) Så kul att se när han knäckte det på semestern. Tidigare har han bara hållt andan kortare stunder. Men nu simmar han längre sträckor =)
 
Kom hem strax efter 19.30 och då blev det middag och efter 20 slöt jag mina två blå. Det var första gången på hela dagen som jag verkligen tog det lugnt. Är glad att vi har väldigt få sådana här dagar!
 
Idag är det en VAB dag här hemma då grabbarna hostar i kapp. Dom har ingen feber men jag vill inte skicka mina barn till dagis när dom inte är helt krya.
Mille har sovit massor under dagen. Det gör han inte i vanliga fall, så han är nog lite dålig. Håller tummarna för att det vänder till helgen!?
Själv är jag hemma tills älsklingen slutar och sedan far jag till jobbet för att stänga. Blir liknande imorgon, då åker jag efter lunch och kommer hem lagom till middagen och fredagsmyset ;-)
 
Detta stora skal hittade jag för en vecka sedan. Kommer ha det som en liten skål att lägga mina örhängen i.
 
Längtar tillbaka till värmen och solen. Är så sjukt att vi för en vecka sedan badade och njöt av dom sista timmarna. Gud vad jag vill tillbaka!!
Vi tittar redan lite smått på en ny resa. Kommer inte bli förän tidigast nästa vår men skulle kunna tänka mig att åka nästa höst. Får se lite.. ;-)
 

Kommentarer
Jessica säger:

Det låter stressigt minsan, men också mysigt! Jag måste säga att jag beundrar dig som orkar att ta hand om allt samtidigt! Jag själv har ett liknande liv och jag har behövt ta hjälp av en barnflicka för att klara av vardagen!

Svar: Tack för komplimangen!Visst är det jobbigt ibland med barnen. Men det är många gånger bara att bita ihop. Dom "bra" stunderna är tusen gånger fler än alla "dåliga"
Lisa & Christian Rudqvist

2013-05-21 | 15:28:58
Bloggadress: http://www.tendea.se/barnvakt/Stockholm/113-50/25/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback