Lite nytt & fräscht!

God morgon!
Njuter av kaffe och lite film med barnen innan vi åker till dagis. En kväll på jobbet kan inte bli dålig om man fått sovmorgon till 08 ;-)
 
Som ni säkert ser har vi fixat till bloggens utseende lite. Var på tiden får jag säga. Bilder på barnen var så gamla. Tror Mille var ca 5 månader på sitt kort ;-) Nu är hans kort nytaget. En härlig bild på yrvädret som knäpptes under en av våra härliga frukostar på semestern =)
Man kan ju säga att den bild säger mer än tusen ord. I det här fallet visar den precis lillherrens personlighet - yrväder ;-)
 
Gårdagens blev så mysig. Efter vår utelek så gick vi in och fikade med mamma och syster. Barnen älskar när dom kommer hit oanmälda. Dom blir helt bananas ;-)
Eftermiddagen försvann snabbare än jag kunde anat och efter fikabesöket blev det bad och middag. Hade faktiskt tänkt att starta upp med min löpning på hemmaplan men orkade verkligen inte. En huvudvärk satte stopp. Gick runt hela dagen igår med en molande värk. Så lagom till kvällen var jag helt färdig. Men till helgen kör vi på allvar! LOVAR ;-)
 
Tänk att torsdagen redan är här. Var ju nyss måndag =)
Önskar er en fin sådan. Även att regnet öser ner...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback