Zzzzleepless night!

Det tog två månadern innan öroninflamationen kom på besök igen. Gissa om jag är trött på att få den för tredje gången på fyra månder!? Eller grabbarna rättare sagt. Mille i januari, Melle i feb och nu har han fått den igen. En dubbel som nästan värkt hål på ena sidan. En kur penicillin efter morgonbesöket på jourvårdcentralen - tackar!
 
Har inte misstänkt något. Visst att vi snorat lite men det är lätt att det blir så när man kommer från värmen till kylan. Men Melle har inte klagat något över att ha ont i örat. Han har inte kliat sig eller visat något tecken. Behöver inte vara så heller sa läkaren.
Började igår kväll med att Melle vaknade och sa att han hade ont i örat. Han somnade om och vaknade igen vid 23. Då började hela gråtfesten. Tror vi somnade runt 04 inatt. Då hade vi varit uppe och försökt trösta och underlätta. Tyvärr var det inte mycket som hjälpte och jag tror vi alla somnade av utmattning.
 
Det komiska är att Melle är precis som vanligt nu. Ingen feber, glad och full av energi. Är så läskigt när det verkligen inte syns att han är sjuk och har ont. Men det värker mindre när han inte ligger ner.
Till natten hoppas vi att det blir bättre. Tidigare har penicillinet gjort verkan ganska snabbt och första natten brukar bli mycket bättre. Nu håller vi alla tummarna för det. Finns två föräldrar här hemma som verkligen skulle behöva det ;-)
 
Kommer bli en sväng bort till centrum sen. Lite lördagsgodis ska inhandlas och vi ska även köpa lite flaskor till vinkylen ;-) Den ekar tom just nu. Endast en rödvinsflaska fanns hemma =)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback