2 veckor kvar!

Kämpa kämpa! Helgens ord som ekar i mitt huvud. Detta är förhoppningsvis min sista jobbhelg någonsin.
 
Lite bubbel räddar vilken hemsk dag somhelst!
 
11 timmar av stress och världens mest underliga människor. Alltfrån snattare som tror man är lika borta som dom. Till sura tanter som inte kan uttala PROVIVA, förbannat svårt ord det där...
Men mitt i allt detta har vi ju självklart ljuspunkterna. Dessa underbara och genomgoda kunder som är så oroliga att missa min sista dag =) Kan inte låta bli att bli lite rörd över att se hur tråkigt dom tycker det är att jag ska sluta. Som det känns så så kommer även jag att deppa lite extra om två veckor...
 
Annars har veckans dagar bjudit på lite smått och gott. Bästa Maria har klippt hela familjen. Så nu är sommarens slitna hår borta och friska toppar tittar fram. Min färg får vi ta tag i snart. Vi hann inte med allt i torsdags =)
Göran hann även med att byta bromsbelägg på bilen. Dom sjöng på sista versen men med tanke på att dom aldrig blivit bytta sen bilen var nya för ca fem år sedan.
Igår hade vi middagsbesök av Mikie. Vi åt pasta och delade på en flaska rött. Efter det gick vi en promenad down memory lane genom att titta på lite Ronny och Ragge. Jisses vilket skämt men det går inte att låta bli att skratta =)
 
Denna kväll bjöd på lite spontanbesök av mina föräldrar som nu kommit hem från Mallis. Ett par solglasögon och ett nytt armband hade dom med sig. Mannen fick...kan ni gissa??!! Cigarrer, oväntat ;-)
Det som ändå var mest skoj var att se hur glada grabbarna blev av att se dom igen. Mille kastade sig i armarna på mormor. Hade föreslog även att hon skulle sova över men hon avstod ;-)
 
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och ladda för min sista helgdag på jobbet. Jag kan inte sluta att le när jag tänker på det =D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback