En liten peak..

Det är inte den bästa av bilder men det är i allafall en bild =)
 
 
Idag har vi hunnit med att jobba, hämta barn på dagis, lagat mobil, handlat kakel och tillbehör samt ätit middag hos mina föräldrar. Hann även precis med att betala in faturan till makens brölloppresent. Tyvärr kommer den nog inte att komma tills imorgon då det blev lite strul. Men ägaren till företaget jag handlat ifrån skulle göra sitt bästa för att få fram den tills imorgon. Sätter inget hopp till det men han ska ha en eloge för sitt perfekta och trevliga bemötande =)
 
Vi slog till på svart fasat kakel till köket. Kommer nog att bli bra till den ljusa bänskivan. Att ta ett ljus kakel skulle nog göra det för vitt. Vill bryta av och göra det lite mer spännande och då tror jag att det här kommer bli så bra =D
Vi fick några timmar själva att handla alla saker medan barnen var hos mormor och morfar. Dom passade på att umgås lite extra då mina föräldrar åker till Mallis tidigt imorgon. Om jag är avis??!! Nej varför skulle jag vara det. Får ju umgås med finaste Sofie imorgon ;-)
 
Kan inte förstå att det är fredag imorgon. Har en kort dag förmför mig på jobbet. När jag slutar blir det ner till stan med Sofie. Har några ärenden som jag måste göra. Framförallt nya byxor till nta jobbet. Äger ju bara jeans och några snyggare byxor skulle väl vara bra att ha =)
Vad kvällen sedan bjuder på återstår att se. Är ju som sagt femårig brällopsdag ;-) Har tyvärr av misstag redan sett min present och jag kan bara säga att jag älskar den! Min man vet precis vad han ska köpa. Aldrig att jag blir besviken ♥ Nu får vi bara hoppas att han blir lika nöjd med sin...
 
Trevlig kväll på er!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback