Perfekt!

Helgen var allt annat än trist. Visst att det blev en sväng till jobbet på morgonen men det gjorde ju att denna började på bästa sätt.
Uppförsbacken som jag länge känt har börjat att plana ut. Jag ser krönet och förhoppningsvis lite nerförsbacke...!? Men jag ska inte säga för mycket. Än så länge har veckan bara börjat och mycket kan hända ;-)
 
Lördagen blev riktigt lyckad. Melle har ett nymålat rum. Hans tv sitter uppe på väggen. Han hade turen som fick ta över sin mormor och morfars gamla när dom köpte ny. Så nu kanske vi kan få slippa och titta på Rio fyra gånger i veckan =)
Jag och grabbarna hängde med mina föräldrar och badade hela dagen lång. Njöt av solen och frös arslet av mig i poolen. Bara att inse att kroppen fortfarande är inställd på Thailandstemp i vattnet ;-)
 
Tre små sötnosar som fikar i eftermiddagssolen =)
 
Träffade på så många bekanta under tiden vi badade. Våra gamla grannar har fått en son. Så kul att se och så glad jag blev för deras skull!
 
Nu laddar jag för sista veckan som BC sen går jag tillbaka till min lilla trygghet i dryga månaden innan jag slutar. Just nu längtar jag mer än någonsin...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback