Julklappar & fynd

 
Hade inte räknat med att det skulle delas ut julklappar igår. Min plan var att lämna våra imorgon och sedan öppna på julafton. Men det blev julklappsöppning för vår del redan igår =)
 
Fick en jättesöt mugg med strumpa, choklad och visp. Karln fick fyra flaskor med öl. Ni vet sån där som bara säljs i begränsade upplagor ;-)
Barnen fick varsin klocka. Melle är just nu helt såld på att ha klocka, så det kunde ju inte bli bättre =)
Vi fick även hem en söt liten lykta/kruka/glasburk. Funderar faktiskt på att köpa lite blommor och sätta ner i den!
 
Tog med mig Mille en sväng på stan idag. Fick trevligt sällskap av Sofie och Agnes. Köpte den sista julklappen till min kära. Nu är alla klappar klara. Eller det är en liten kvar till julklappsspelet hos svärmor men det är först på annandagen ;-) Ska nog hinna med att köpa den.
Hittade massor av fina smycken på Lindex. Dom var skapligt nedsatta, så nu är jul och nyår räddat.
Vero Moda skulle stänga sin butik så där var det 50 % på allt. Hittade en jättesnygg topp och en tunn längre kofta. Är ju ganska svag för just koftor =)
Sofie slog till på en likadan topp, så vår gemensamma garderob växer. Gäller bara att stämma av innan vi träffas varje gång så vi slipper komma i samma stass ;-)
 
Fynden visar jag er imorgon!
 
På eftermiddagen var världen bästa Maria här och snyggade till dom små. Melle älskar verkligen att bli klippt av Maria. Fick han välja så skulle han nog besöka henne varje vecka.
Mille är det alltid lite mer jobb med ;-) Han var mest rädd för att hon skulle klippa honom i örat. Det ät aldrig något som inträffat i hennes karriär, så vart han fått det ifrån vet jag inte ;-)
 
Nu tar vi igen oss i soffan. Tänt lite ljus och myser. När barnen somnat tar vi de sista klapparna. Är faktiskt glad att vi tagit klappar lite pö om pö. Normalt brukar vi stressa de sista två dagarna =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback