Red!

Tänka sig att onsdagen snart är över. Hade flyt på jobbet då jag hade jouren. Kunde sluta exakt kl 17!
Hem och bytte av mannen i dörren. Han har avslappning i form av biljard, öl och middag med sin pappa på stan ;-)
 
Jag har hunnit med att skriva alla julkort under kvällen. Till min stora förvåning gick det rätt så snabbt detta år. Brukar kännas som man sitter i flera timmar men i år var jag klar på ca 30 min =D
Nu är det bara paketinslagning när grabbarna somnat. Måste slå in dom som vi har till insamlingen på jobbet.
När mailet kom om att det finns 126 familjer här i stan som inte kan köpa julklappar så var det en självklarthet för mig att köpa några klappar. Även mamma har bidragit med lite stickade saker =)
 
Igår hann jag även med ett besök hos Emma efter jobbet. Mina naglar hade växt sig långa och hemska, så ett besök var välbehövligt ;-)
Som vanligt blir jag bortskämd, denna gång i form av skumtomtar, fikabröd och latte. Sällskap av både Emma och Leyton vilket inte kan bli annat än toppen!!
 
Älskar glittret som är härligt mörkrött men nästan ser svart ut i vissa lägen. Det blir en så snygg effekt!
 
Denna gången behövde jag ha något som passar både till jul och nyår. Brukar ha rött och något glitter men denna gång visade Emma detta snygga glitter. Det ser ut som en blandning av rött och svart.
Eftersom det är juletider fick det bli lite stjärnor på två naglar med.
 
Snälla pappan min gav mig skjuts hem så jag slapp att ta bussen. Så jag hann hem och mysa lite med grabbarna innan dom somnade. Känns som vi setts för lite denna vecka. Måndagen var det sim med Melle, tisdag naglar och idag är mannen borta. Imorgon är det julbord med jobbet, så ni kan gissa om jag längtar till fredag då vi får en hel kväll ihop!
 
Nu ska jag ta tag i tvätten. Det börjar att välla över. Varför känns det inte som om det spelar någon roll fast att man tvättar hela tiden??!!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback