Snöstorm och pulkaåkning

Det blåser storm ute och snön yr. Efter Milles bad på förmiddagen gav vi oss ut och åkte pulka. Första gången för den här vintern =)
 
Som tur var hade vi vinden i ryggen på vår lilla backe. Så det vara bara när man gick uppför backen som man märkte av hur mycket snön yrde.
Barnen blev röda och goa om kinderna men efter ett tag gav vi upp och gick in och fikade. Varm choklad och bulle. Får nog snart göra något åt allt detta fikande som sker hemma och på jobbet. Annars är det nya byxor som gäller ;-)
 
 
Mille skulle nog kunnat vara ute hela dagen. Han är som en ångvält som drar fram =) Han sladdar runt med racern och slänger sig ur pulkan. Man har alltid hjärtat lite i halsgropen med honom!
 
 
Denna kloka och just nu busiga unge är bra härlig. Under den här helgen har han nog retat gallfeber på oss både en och två gånger. Men ute är han helt fantastisk och underbar och det är då man glömmer alla bråk!
 
Tog mig en liten nap efter fikat förut. Vad skönt det är att få slummra till i 20 min ;-) Ska ta tag i massor med tvätt nu. Alla sängar ska bli renbäddade och ikväll när barnen somnat ska vi börja slå in lite julklappar =)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback