Äntligen fredag!!

Som jag sett fram emot den här dagen. Det är ju lätt den bästa dagen på hela veckan - fredagen =)
 
 
Jag tar mig ett glas vin och varvar sakta ner. Har fyllt diskmaskinen och dragit igång den. Har även hunnit med att plocka undan lite. Och jag skulle precis börja göra maten när jag upptäcker att flera saker saknas. Visst är det typiskt!!
Försökte ringa hem innan jag gick men fick inget svar. Varför ringde jag?? Jo för att fråga om vi behövde något ;-) Men mannen är snäll och ger sig iväg och handlar det vi behöver på jobbet. Jag känner att jag fått nog av det för den här veckan ;-)
 
Imorse var det segt att gå upp. Hela dagen har mitt mål varit att klockan ska slå hemgång. Har fyllt den med massor av avbockning på min lista. Ligger fortfarande efter men vi har ju varit lite kort om personal i några veckor nu ;-) Men nästa vecka ska det nog ordna upp sig...
 
Gårdagen som jag trodde skulle bli så härlig tog en helt annan vändning. En god vän var med om något mycket jobbigt. Tror alla befann sig i chock på jobbet. Men nu väntar en månads semester för henne. Välbehövligt då jag lider enormt med henne. Fy f*n så orättvist livet är!
 
Gud vad skönt det ska bli att slå sig ner i soffan efter maten när barnen sover. Ägna min tid åt min älskade och På spåret. Den här veckan har vi knappt hunnit med att prata med varandra. Somnar ju nästan direkt när jag kommer hem på kvällarna. Och dom kvällar vi har haft ihop har vi myst med barnen och när dom sedan slocknat har även vi gjort det ;-)
Så ikväll får vi ta igen förlorad tid!
 
Ska nu återgå till Toystory på tvn och bara pussa på mina små älsklingar. Det är livet mina vänner!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback