Äntligen snygg förvaring!!

Vi satsar på fina vita dörrar. Med konopparna kommer det bli så fint =)
 
Denna kombination är snart på väg hem hit. Mannen och min pappa är just i detta nu på IKEA och plockar ihop alla dörrar, stommar, hängare och det viktigaste av allt nästan - knopparna till dörrarna ;-) Hade först tänkt svarta små men hittade dom är klar silver. Passar mycket bättre in i sovrummet.
 
Kommer bli två enkel garderober (50) på ena sidan tvn. På andra sidan kör vi på en dubbel (100). Där ska jag ha alla långklänningar. Men med enkla medel går det att få upphägning under utan att få klänningarna i kläm.
 
Smarta hängaren och knopparna till dörrarna.
 
Är ett kaos av kläder i hela sängen. Byrå och den gamla förvaringskombinationen står ute i vardagsrummet. Den blir hämtad imorgon av Ramona och Mencken som gärna ville ha den till sin klädkammare. Eller var väl mest frun i huset som ville ;-)
 
Måste även sätta upp en liten tapetvåd på varje sida om tvn. Hålen efter pluggen kommer annars att synas. Men vi har en rulle kvar av tapeten som vi har som fondvägg i sovrummet. Är så lite som kommer att synas, så jag tror inte man tänker på att vi bara har den som fondvägg egentligen =)
 
Ikväll kommer ni få se det (nästan) färdiga reslutatet. Det helt färdiga får ni se imorgon ;-)
 

Kommentarer
Pilla säger:

Åh vad kul att få till någon man gått och klurat på. De vita dörrarna slår allt tycker jag men då gillar jag ju vitt och sen att ha annat i färg. Kommer bli kanonfint i ert sovrum!!!
kram

Svar: Tack Pilla :)Tror det kommer bli toppen. Vitt är allt rätt och som du säger med lite färg runt om kommer det bli fint.
Ha en trevlig helg och hoppas du blir frisk snart =)
KRAM
Lisa & Christian Rudqvist

2013-02-23 | 12:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback