Bakslag

Fick en dag utan huvudvärk. Imorse var den här igen. Förbannat så jobbigt det är. Vad ork och kraft det tar att ha ont hela tiden. Mitt tillfrisknande tog helt plötsligt två kliv tillbaka =(
 
Fick för mig igår kväll att jag skulle kunna göra en kycklingsallad till middag. Lite kyckling som skulle stekas och sedan hacka grönsaker. Hur svårt ska det vara??
Visade sig jä*ligt svårt. Var tvungen att avbryta mitt i och sätta mig ner. All kraft bara rann av mig och jag kände mig liten och svag. Att man inte ens ska kunna laga välrdens enklaste middag utan att svimma av utmattning!
Frustrerande att inte känna orken att kunna göra något. Har fått tvinga i mig mat dom senaste två dagarna. Vet att man måste äta och dricka för att bli frisk. Igår var jag verkligen noga men det spelade visst ingen roll...
 
Fick även ha Mille hemma idag. Lagom när vi skulle åka hade han feber. Härliga 38 grader och jag höll på att bryta ihop. Allt pga denna natt med alltför lite sömn och en huvudvärk som skulle kunna spränga gruvor. Toppade det hela med ett näsblod också. Tycker ni det låter som jag gnäller...??!! =) Jag tycker jag kan få göra det, bara idag.
 
Som tur är lyckades vi alla somna på förmiddagen och sova i närmare 1.30. Lite av min plan för förmiddagen gick ju i lås. Bara om man bortser från att det var två barn istället för ett hemma ;-)
 
Nu ska jag krya på mig med en kopp te.
KRAM
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback