Ingen semla men lite presenter istället!

Vet att man denna dag ska äta semlor men jag hoppar faktiskt. Åt mammas hemmagjorda vaniljbullar och dom är faktiskt bättre ;-)
Skulle gärna ha svängt förbi Lasses och köpt vaniljsemlor men jag orkade inte idag. Köa genom hela den lilla butiken orkade jag inte. Slutade lunch idag och gick en rask promenad både till och från dagis. Så jag varlom svett och trött när vi anlände hemma. Hade dock med gott samvete kunnat trycka i mig en semla ;-)
 
Vi tog en mysig fika hemma hos mamma på eftermiddagen. Barnen busade och hade hur skoj somhelst så jag smet iväg och handlade lite fördelsedagspresenter. Mannen fyller imorgon och Melle på söndag. Vet att jag kommer få svårt att hinna med det shopping någon utav veckans resterande dagar =)
Hittade en Buzz till Melle. Som jag letat i butiker och på nätet efter den =D Sista exet och prislappen på närmare 700 kr hindrade mig inte. En Slinky fick också följa med, den var som tur var nersatt. Ganska mycket flyt denna tisdag ;-)
Ett spel slank också ner, plus att mannen beställde ett över nätet. Så nu får jag nog säga att alla presenter är klara. Vi har ju även en balanscykel som vi köpte sist vi var på Ullared. Sen kanske jag köper med mig lite lego hem från jobbet också ;-) Blev en del presenter ändå, plus allt han kommer få av alla andra =)
 
 
Är konstigt nog trött idag. Skulle nog kunna tänka mig att sova redan nu men först ska jag se hockeyn. Tror att jag ligger rätt back på sömn sen vi alla var sjuka.
 
Hoppas ni får en trevlig kväll!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback