Vardagssysslor!

 
Även om Melle är sjuk så får inte vardagen stanna upp. Det behövs fortfarande tvättas, städas och vika den den nyvättade tvätten ;-)
Får hjälp med det mesta av min lilla sjukling. Han hjälper mig att hänga tvätten och plocka in den nya. Han är kär i dammsugaren så det sköter han själv. Tar lite extra i hörnen när han är klar ;-)
 
Efter vi lämnat brorsan på dagis stannade vi till för att köpa blöjor, fika till eftermiddagen och slänga ett öga på bokrean. Några böcker kom vi hem med och det i en smart bärkasse. Ja om man får något på köpet så slår man ju till =D
Passade även på att få tillbaka på en missad rabatt på blöjor. Och som tack för det fick jag en extra check på 25 kr. Service på bästa sätt. Även McD levererade när dom missat att ge oss frukost för ett tag sedan. Pengarna tillbaka och en extra toast. Det lilla extra gör STOR skillnad. Något jag själv försöker tänka på när jag jobbar!
 
Lunchen är nu intagen och en kopp kaffe ska avnjutas framför Hem till gården. Fina minnen man får från mammaledigheten ;-) Sjukt dålig serie men nog sitter man där ändå och tittar om man har tid.
Melle är i sitt rum och lyssnar på musik. Hör hur han sjunger med ibland =) Kan inte låta bli att le för mig själv. Bara ens egna barn kan få en så lycklig!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback